Търсене
Close this search box.

Диамант

Диамантът е един от голямата четворка скъпоценни камъни: диамант, рубин, сапфир, емералд! Асоцииран със Слънцето, диамантът се носи като талисман за увеличаване на силата, духовността и смелостта.

Смятан за камък на Велика сила, диамантът засилва енергията и помага на човек да се свърже с истинското си АЗ, носи яснота и пречиства съзнанието, подкрепя психиката и зарежда с кураж и надежда притежателя си.

Въпреки, че в исторически план няма съществени свидетелства за диаманта като символ на любовта, той е талисман и символ на влюбените заради неговата здравина и чистота! Тези качества символизират и напомнят на влюбените основата върху, която се гради дълбоко, ценностно и дълголетно партньорство: светлина ярка като слънцето, здрава, неподатлива на влияния основа.

Диамантът е един от камъните, които няма нужда да бъдат пречиствани и зареждани отново, неговото действие е пречистващо и хармонизиращо за всички чакри.

Сили:

Любов

Чистота и Яснота

Изобилие

Мир

Получавате 15% отстъпка при покупка на три и повече продукта! * Отстъпката не се прилага към продукти от категория злато!