Търсене
Close this search box.

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ 
 
ОБЩИ УСЛОВИЯ 
Електронен магазин  http://www.mg-jewellery.com  предлага на своите потрбители ръчно изработени бижута от полу-скъпоценни камъни, бижута от медицинска стомана и аксесоари. 
http://www.mg-jewellery.com се предлага на потребителите в настоящия си вид и не носи отговорност за надеждността на неговото функциониране, условия за достъп и осигуряване на инструкции и други параметри. 
http://www.mg-jewellery.com не носи отговорност за щети възникнали поради липса на достъп до сайта поради технически причини.  

Регистрация  
За да направите покупка в нашия магазин не е задължителна регистрация в системата. Преди да изпратите заявката си има стъпка, в която всички необходими данни за извършване на доставка от нас трябва да бъдат коректно попълнени. 

Регистрирането на профил в нашия електронен магазин ще ви позволи по-бързо и лесно пазаруване, възможност да следите хронология на вашите поръчки,  да получавате допълнителна информация и новости за нас, в случай, че желаете. 
http://www.mg-jewellery.com запазва правото си да променя цени, начин на плащане, условия за доставка и дизайн без предварително известяване. 
За да предостави своите услуги http://www.mg-jewellery.com събира, обработва, съхранява и използва вашите данни /Област, Град, Пощенски код, Адрес за доставка и кореспонденция, Телефон за връзка, Актуален e-mail и други необходими данни/ единствено с цел коректно извършване на доставка на вашата поръчка. Личните данни за изпълнение на заявка се въвеждат от потребителя с неговото изрично съгласие, дадено по време на регистрацията му като потребител в сайта и при потвърждение на еднократна заявка. 

MG-jewellery.com се задължава да не предоставя личните ви данни на други лица, освен куриерската фирма, извършваща доставка, с цел поръчката ви да бъде коректно завършена и освен в случаите, в които това се изисква от правомощните органи в съответствие с българското законодателство. 


Връщане на стока 


Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 /седем/ работни дни след нейното получаване от купувача,  при условие, че стоката не е ползвана, целостта на опаковката не е нарушена и стоката е с ненарушен търговски вид. 
При получаване на вашата пратка, отворете и проверете нейното съдържание за нарушение на опаковка и за съответствие на стоката с направената от вас поръчка. Имате право да се откажете от получаването на пратката в следните случаи:
♦ опаковката или целостта на продукта са нарушени по време на нейното транспортиране
♦ съдържанието на пратката видимо не отговаря на поръчаната от вас стока и това лесно може да бъде установено 


В случай, че няма ясна причина за връщане на стоката, обратната куриерска услуга е за сметка на купувача. 


♦ РЕКЛАМАЦИИ   
Според ЗЗП потребителят има право на рекламации при:
– констатирани липси;
– дефекти на стоката, установени при нейното получаване;
– несъответствие с обявеното описание 


Рекламации не се приемат: 
♦ Дефекти, получени при изпускане или небрежно отношение към бижутата.
♦ Изтриване на златно, сребърно или родиево покритие върху стоманата. 
♦ Скъсване на корда и силиконова корда на гривни и колиета. 
♦ При предоставени грешни данни за размер на китка. В случай, че клиентът желае корекция на размер, куриерската услуга е изцяло за негова сметка.  
 

♦ КАК ДА ПОРЪЧАМ?

За да избегнете възможни грешки при изпращането на вашата заявка, препоръчваме да правите своите поръчки чрез системата на електронния ни магазин. Поръчка на желаните артикули можете да направите директно през системата като регистриран потребител или чрез еднократна поръчка, в случай, че не желаете да се регистрирате. За да направите поръчка: 

 • Изберете желания от вас артикул. При поръчка на гривна е необходимо да посочите размер от падащото меню, намиращо се в дясно от основното изображение на артикула 
 • Добавете избрания артикул/и в потребителската кошница чрез бутон „ПОРЪЧАЙТЕ“ 
 • Уверете се, че правилно сте посочили желаното количество и размер, чрез бутон„ДЕТАЙЛИ“ в полето на вашата кошница
 • Ако искате да премахнете избран артикул или да откажете поръчката натиснете червения бутон  „x“ в потребителската кощница, намиращ се до количеството артикули в кошницата. За да проверите поръчката си натиснете „ДЕТАЙЛИ“
 • За да направите поръчката си натиснете „ПЛАЩАНЕ“
 • Ако сте регистриран потребител, уверете се в актуалността на всички данни за получател и адрес за доставка. В случай, че не сте регистриран потребител и не желаете да правите регистрация в сайта www.mg-jewellery.com маркирайте „ЕДНОКРАТНА ПОРЪЧКА“, след което попълнете всички необходими полета отбелязани като задължителни със знак “ * „
 • В случай, че желаете данъчна фактура, в полето за бележка напишете коректни данни на фирма: Име, Адрес, МОЛ,ЕИК. 
 • За да продължите натиснете бутон „ПРОДЪЛЖИ“ 
 • Отваря се нов прозорец със съдържанието на вашата поръчка, детайли за продукта, стойност и обща стойност без доставка, въведените от вас данни за контакт и адрес за доставка. 
 • Начинът на доставка е с куриерска служба Еконт Експрес и е автоматично избран от системата. В случай, че желаете друг метод на доставката, попълнете инструкции в полето за коментари и препоръки
 • Методът на плащане е наложен платеж и е автоматично избран от системата
 • След като се уверите във верността на данните си потвърдете поръчката чрез бутон„ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКА“

♦ ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ  НА ПОРЪЧКА 

След като направите поръчката си ще получите e-mail, който ви известява, че поръчката ви е приета и се обработва. В рамките на 24 часа ще получите e-mail за потвърждение с данни за поръчката и информация за доставка или наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за контакт в работен ден от понеделник до събота /между 10:00 – 18:00 ч. през седмицата и между 10:00 – 14:00ч. в събота/.

Ако поръчаният от вас артикул не е наличен или е необходимо по-дълго време, за да бъде доставен ние ще ви уведомим своевременно!

При получаване на e-mail за промяна на статус на вашата поръчка „изпратена“, означава, че вашата поръчка е изпратена и можете да очаквате доставка в рамките на 24 часа. 

Поръчките се изпълняват в рамките на 1-5 /един до пет/ работни дни след потвърждение на заявка. Заявка направена след 17:00ч. или в почивен ден се приема за обработка на следващия работен ден. 

Благодарим ви, че избирате нас! 

wpChatIcon

Получавате 15% отстъпка при покупка на три и повече продукта! * Отстъпката не се прилага към продукти от категория злато!