Търсене
Close this search box.

Чароит

Чароитът е рядък минерал, кръстен на името на реката в близост, до която се добива – Чаро, в Източен Сибир. Думата „Chary” от руски означава магичен, пленителен. Често се нарича камък на трансформацията, защото има способността да преобразува негативните емоции, страх, гняв и да освобождава от тях. С негова помощ човек осъзнава първоизточника и причината за отрицателните емоции. Камъкът балансира Коронната и сърдечната чакра, така човек успява да постигне хармония със света и разбира съществуването си тук и сега, осъзнава своята изконна принадлежност към света и радостта от това да живее в настоящия момент!

Чароитът е талисман, на приемането и освобождаването, той помага в най-силна степен приемането на „Аза” и съжителството в хармония с Вселената! Допринася за повишаване на креативността и вдъхновението, събужда аналитичните способности. Помага при вземане на трудни решения, улеснява бързата реакция в трудни ситуации, дарява жизненост и решимост за преодоляване на препятствия в натоварено и стресирано ежедневие.

Сили:

Положителна трансформация

Самоосъзнаване

Хармония

Решителност

Получавате 15% отстъпка при покупка на три и повече продукта! * Отстъпката не се прилага към продукти от категория злато!